Fritidshjemmet (SFO) – med hjemmelaget mat, hvile og lek

Fritidshjemmet holder til i det røde huset i skolegården like ved inngangen fra Østre Ila. Her disponerer vi første- og andre etasje i tillegg til andre etasje i huset ved siden av (Kantinebygget)

Fritidshjemmet er åpent for elever fra andre-, tredje,- og fjerde klasse som trenger et trygt sted å være fra skolen slutter til mor eller far kommer fra arbeidet. Førsteklassingene kan få plass etter at de kommer fra Tunga gård kl 15.00.

Årsplanen i fritidshjemmet følger årsløpet. For det meste består aktivitetene av barnas egen lek, basert på deres fanatasi og kreativitet. De voksne er behjelpelig med å legge tingene til rette for god og skapende lek.

Ca. kl 14.00 serveres en enkel varmrett eller et brødmåltid basert på økologiske eller biodynamiske råvarer, så langt det er mulig å få tak i. All maten blir laget i fritidshjemmet, og vi prøver å ta hensyn til de fleste matallergier.

Fritidshjemmet er åpent fra kl. 7.30 til kl 8.15 og fra skoleslutt til kl 16.45

Vi følger skoleruta i juleferien og påskeferien.

Vi holder åpent fra mandag til torsdag i høstferien og vinterferien. I tilknytning til sommerferien holder vi åpent to uker etter skoleslutt og to uker før skolestart(untatt fredag den siste uka) Det er påmelding til disse tilbudene.

Påmeldingsfrist for plass i sommerferien er fredag 19. mai. Les mer om sommerferietilbudet her.

Last ned søknadsskjema til Fritidshjemmet/SFO

Priser: Se Foreldrehåndbok – skolepenger

For ytterligere informasjon kontakt:
Steinerskolens Fritidshjem (SFO)
v/Sissel Bye